Sokan, akik először hallanak az elektromos kisautókról, nem tudják mit is gondoljanak róla. Jó ez a gyereknek, vagy nem? Féltő szülők lévén rögtön gyermekünk testi épsége jut eszünkbe, hiszen azt gondolhatjuk, ez biztosan veszélyes, hiszen gyorsan megy az autó, felborulhat a kanyarban, kiesik belőle a gyerek, vagy ’neadjisten úgy száguldozik vele, hogy az utcán majd biztosan elüt valakit, vagy épp frontálisan ütközik egy biciklissel, mert nem figyel oda, nem tud lefékezni időben, és még sorolhatnám.

Írásunkkal szeretnénk minden kételyt eloszlatni az elektromos kisautók használatával kapcsolatban.

Lássuk tehát : Miért biztonságos az elektromos kisautózás?

  1. BIZTONSÁGI ÖV. Valamennyi elektromos kisautó rendelkezik típustól függően 2, ill. 3 pontos biztonsági övvel. A biztonsági öv becsatolását követően nem kell aggódnunk, hogy gyermekünk az autózás közben esetleg kieshet.
  1. 4 DB LENGÉSCSILLAPÍTÓVAL ELLÁTOTT GUMIKERÉK. A masszív, jó rugózású gumikerekeknek köszönhetően nem kell félnünk attól, hogy az elektromos kisautó netán felborul a kanyarban, hiszen a rugóknak hála nagyszerűen veszi az akadályokat, legyen szó aszfaltról, füves, vagy akár murvás talajról.
  1. LASSÚ, FOKOZATOS INDULÁS. A mai modern elektromos kisautók már úgy lettek kifejlesztve, hogy a gázpedál lenyomására csak nagyon lassan indulnak el, és fokozatosan gyorsulnak fel, így nem kell tartanunk attól, hogy csemeténk esetleg megüti magát a hirtelen elindulás közben.
  1. ÁLLÍTHATÓ SEBESSÉG. Az elektromos kisautók sebessége 1 gombnyomással állítható, méghozzá 3 fokozatban. Amennyiben a leglassabb sebességre állítjuk, ne csodálkozzunk, ha az utcán valamennyi gyalogos, illetve rollerező, bicikliző, motorozó kisgyerek ki fog előzni minket, hiszen ez a sebesség egy felnőtt nagyon lassú sétatempójának felel meg.
  1. SZÜLŐI TÁVIRÁNYÍTÓ. A kisautókhoz szülői távirányító is tartozik, amit az AUTOMI Elektromos kisautó kölcsönző minden esetben átad a szülőknek az autózás megkezdése előtt. A távirányítóval bármikor felülírhatjuk gyermekünk manőverezését, illetve egy gombnyomással le is állíthatjuk, ha elhagyni készülne a kijelölt útvonalat, vagy más veszélyhelyzetet vélünk felfedezni.

Amennyiben Te is szeretnéd kipróbálni a biztonságos elektromos kisautózást, vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints ide!

Miért biztonságos az elektromos kisautózás? Remélem pontos válaszokat megtalálta a cikkben. Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.