Magunkról

Kik vagyunk?

Elsősorban kisgyermekes szülők, akik attól érzik jól magukat, ha látják gyermekeik örömteli mosolyát.Ők adták az ötletet,hogy valami olyan dologba vágjunk bele, ami biztosan felvidítja őket, a többi kisgyermeket és nem utolsó sorban minket is.
Emellett bennünket is foglalkoztat a gyermekeink jövőjét befolyásoló klímaváltozás problémája, így reméljük,hogy a bérlés adta lehetőség a felesleges vásárlások csökkentéséhez vezethet.
Mottó: Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan. 🙂

Mit csinálunk?

Vállalkozásunk elektromos gyermekautók kölcsönzésével foglalkozik. Kitelepülést vállalunk rendezvényhelyszínekre, családi összejövetelekre, KRESZ-parkokba, stb., hogy minden bölcsődés, és óvodáskorú kisgyereknek lehetővé tegyük a vezetés élményét.
Szolgáltatásunk nem mindennapi programeleme lehet olyan rendezvényeknek, mint pl. fesztiválok, családi napok, születésnapi zsúrok, óvodai- és bölcsődei bulik, vagy bármilyen egyéb gyerekeknek szóló rendezvények.

Mit szeretnénk?

Célunk, hogy minél több kisgyermek megismerkedhessen az elektromos kisautókkal, és kipróbálhassa vezetni azokat. Szülőként fontosnak tartjuk, hogy gyermekeinket minél előbb megtanítsuk a közlekedési szabályokra, ezért szolgáltatásunkat kiegészítettük egy igény szerint kérhető KRESZ-oktatással, amely során a gyerekek megismerkednek a fontosabb közlekedési táblákkal, a jelzőlámpák jelentésével, valamint a főbb szabályokkal. A kisautózáshoz szükséges pályát kérésre mini közlekedési lámpákkal, KRESZ-táblákkal, bójákkal egészítjük ki, hogy még élethűbb legyen a vezetési élmény. Az örömszerzés és oktatás mellett még egy fontos funkciója van a kisautóknak, ami nem más, mint a fejlesztés, hiszen az autózás közben fejlődhet a gyermekek térlátása és koordinációja, valamint koncentrációs képességük is pozitív irányba változhat.

Nézzen szét oldalunkon, ismerkedjen meg az elektromos kisautózás világával, és ha Ön is szeretne egy felejthetetlen élményt szerezni gyermekének, keressen minket!

 

Venglovecz család