GY.I.K.

 

Általános kérdések

Mekkora gyerekek használhatják az elektromos kisautókat?

Mivel autóink sebessége választható, és biztonsági övvel felszereltek, így szülői távirányítóval akár 1,5 éves kortól használhatóak egészen 6 éves korig. A súlyhatár a gyártó javaslata alapján 30 kg, de személyes tapasztalataink alapján a 20-22 kg-s maximumot javasoljuk. A kisautók kb. 120 cm magasságig kényelmesek, de egyes kisebb típusoknál a javasolt maximális magasság 110 cm.

Hol található a kölcsönző?

Üzletünk címe: 2015 Biatorbágy Dévay Gyula utca 9/2

Átvevőpontunk: 2015 Biatorbágy Dévay Gyula utca 9/2

A megadott helyszínen előre egyeztetett időpontban lehet átvenni a kisautókat.

Kisautóinkat kérésre kiszállítjuk, melynek díjszabása az Árak menüpont alatt tekinthető meg.

Egyéni bérléssel kapcsolatos kérdések

Mikor vehetem át a kisautót, amit béreltem?

Az elektromos kisautókat a tárgynapot megelőző este szállítjuk ki 17.30 és 19.30 közötti időpontban. Kérjük, ebben az időpontban tartózkodjon a megadott címen! Személyes átvételre is ekkor van lehetőség.

Tehát ha pl. hétvégére szeretné kibérelni a kisautót, akkor péntek este vehető át.

Mikor kell visszavinnem a kisautót?

Az elektromos kisautót a bérlés utolsó napján este 18.30-ig kell visszaszállítani. Amennyiben kiszállítással rendelte meg a kisautót, 17.30 és 19.30 közötti időpontban érkezünk az autóért.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Jelenleg csak flottában történő megrendelések (rendezvények) esetén van kapacitásunk a kisautók kiszállítására, egyéni bérlések esetén nem megoldható.

Megértésüket köszönjük.

A szolgáltatások fül alatt nem ez szerepel, mert ott adtam meg összegeket, viszont most még nem tudok kiszállítani, szerinted megoldható, hogy oda pirossal kiírjuk ezt, hogy jelenleg nem megoldható vagy töröljük az egészet és csak az szerepeljen, hogy nem megoldható?

Mit csináljak, ha használat közben lemerül az akkumulátor, vagy műszaki hiba lép fel?

A kisautók akkumulátorai kb. 1-1,5 órás használatot bírnak ki egy feltöltéssel. Próbáljuk úgy megtervezni utunkat, hogy az akkumulátor lemerülése előtt hazaérjünk. Ekkor csatlakoztassuk a töltőt az autóhoz, és várjunk néhány órát a következő használat előtt.

Bármilyen műszaki hiba esetén (nem indul az autó, nem tölt a töltő) azonnal hívjon minket a 0630/937-0917-es telefonszámon, és segítünk orvosolni a problémát, ha szükséges, akár személyesen is!

Flottában történő megrendeléssel kapcsolatos kérdések (születésnap, rendezvények)

Mekkora terület szükséges az autózáshoz?

Ha több autóval szeretnének párhuzamosan közlekedni, az általunk javasolt terület nagysága legalább 80-100 m2. Természetesen szükség esetén ennél kisebb helyen is megoldható a pálya kiépítése, de figyelembe kell venni, hogy ez esetben az autózás a helyszűke miatt kényelmetlenebb lehet.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás díja minden esetben egyéni megállapodás tárgyát képezi, így rendeléskor kérem erről érdeklődjenek, szóban vagy írásban.

Mit csináljak, ha használat közben lemerül az akkumulátor, vagy műszaki hiba lép fel?

Valamennyi csomagajánlatunk tartalmazza a személyes felügyeletet az autózás időtartama alatt, így Önnek nem kell aggódnia, azonnal orvosolni tudjuk a műszaki problémákat. Az akkumulátor lemerülése esetén rögtön kicseréljük azt.

Meg szeretném rendelni a szolgáltatást, kell előre fizetnem?

A szolgáltatás megrendelését követően 15 % összegű foglaló fizetendő. Amennyiben a Megrendelő a szolgáltatás időpontja előtt 8 napon belül lemondja a szolgáltatást, a foglalót elveszti. Amennyiben a Szolgáltató hibájából nem valósul meg a szolgáltatás, a foglalót kétszeresen köteles visszafizetni a Megrendelő számára. Ha a szolgáltatás teljesítése olyan okból nem valósul meg, amelyért egyikük sem felelős, vagy mindkét fél felelős, a foglaló visszajár. A szolgáltatás teljesítését követően a foglaló a vételárba beleszámít.

2 órás időtartamra rendeltem meg a szolgáltatást, de időközben meggondoltam magam. Lehetséges a hosszabbítás?

Szabad kapacitásunk függvényében természetesen lehetséges a hosszabbítás akár menet közben is, ennek díja 10.000,- Ft + Áfa/óra.