GY.I.K.

 

Általános kérdések

Mekkora gyerekek használhatják az elektromos kisautókat?

Mivel autóink sebessége választható, és biztonsági övvel felszereltek, így szülői távirányítóval akár 1,5 éves kortól használhatóak egészen 6 éves korig. A súlyhatár a gyártó javaslata alapján 30 kg, de személyes tapasztalataink alapján a 20-22 kg-s maximumot javasoljuk. A kisautók kb. 120 cm magasságig kényelmesek, de egyes kisebb típusoknál a javasolt maximális magasság 110 cm.

Hol található a kölcsönző?

Üzletünk címe: 1042 Budapest, Kassai u. 15.

Átvevőpontunk: 1154 Budapest, Gábor Áron u. 30. sz. alatt. (AUTOMI Autószerviz)

Mindkét helyszínen előre egyeztetett időpontban lehet átvenni a kisautókat.

Kisautóinkat kérésre kiszállítjuk, melynek díjszabása az Árak menüpont alatt tekinthető meg.

Egyéni bérléssel kapcsolatos kérdések

Mikor vehetem át a kisautót, amit béreltem?

Az elektromos kisautókat a tárgynapot megelőző este szállítjuk ki 17.30 és 19.30 közötti időpontban. Kérjük, ebben az időpontban tartózkodjon a megadott címen! Személyes átvételre is ekkor van lehetőség.

Tehát ha pl. hétvégére szeretné kibérelni a kisautót, akkor péntek este vehető át.

Mikor kell visszavinnem a kisautót?

Az elektromos kisautót a bérlés utolsó napján este 18.30-ig kell visszaszállítani. Amennyiben kiszállítással rendelte meg a kisautót, 17.30 és 19.30 közötti időpontban érkezünk az autóért.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Budapest IV., XIII. és XV. kerületében a kiszállítás minden esetben INGYENES.

Budapest többi kerületében a kiszállítás 10.000,- Ft felett INGYENES, alatta 2.000,- Ft.

Budapest 20 km-es körzetén belül a kiszállítás díja 3.500,- Ft.

Budapest 20 km-es körzetén kívül 50 Ft/km díjat számolunk fel. A távolság számítása Budapest, IV. kerületi telephelyünktől történik, és oda-vissza értendő 2 útra.

Mit csináljak, ha használat közben lemerül az akkumulátor, vagy műszaki hiba lép fel?

A kisautók akkumulátorai kb. 1-1,5 órás használatot bírnak ki egy feltöltéssel. Próbáljuk úgy megtervezni utunkat, hogy az akkumulátor lemerülése előtt hazaérjünk. Ekkor csatlakoztassuk a töltőt az autóhoz, és várjunk néhány órát a következő használat előtt.

Bármilyen műszaki hiba esetén (nem indul az autó, nem tölt a töltő) azonnal hívjon minket a 0630/937-0917-es telefonszámon, és segítünk orvosolni a problémát, ha szükséges, akár személyesen is!

Flottában történő megrendeléssel kapcsolatos kérdések (születésnap, rendezvények)

Mekkora terület szükséges az autózáshoz?

Ha több autóval szeretnének párhuzamosan közlekedni, az általunk javasolt terület nagysága legalább 80-100 m2. Természetesen szükség esetén ennél kisebb helyen is megoldható a pálya kiépítése, de figyelembe kell venni, hogy ez esetben az autózás a helyszűke miatt kényelmetlenebb lehet.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Bármely csomagunk megrendelése esetén Budapesten belül ingyenesen szállítjuk ki a kisautókat. Budapesten kívül 50 Ft/km összegű szállítási díjat számolunk fel.

Mit csináljak, ha használat közben lemerül az akkumulátor, vagy műszaki hiba lép fel?

Valamennyi csomagajánlatunk tartalmazza a személyes felügyeletet az autózás időtartama alatt, így Önnek nem kell aggódnia, azonnal orvosolni tudjuk a műszaki problémákat. Az akkumulátor lemerülése esetén rögtön kicseréljük azt.

Meg szeretném rendelni a szolgáltatást, kell előre fizetnem?

A szolgáltatás megrendelését követően 15 % összegű foglaló fizetendő. Amennyiben a Megrendelő a szolgáltatás időpontja előtt 8 napon belül lemondja a szolgáltatást, a foglalót elveszti. Amennyiben a Szolgáltató hibájából nem valósul meg a szolgáltatás, a foglalót kétszeresen köteles visszafizetni a Megrendelő számára. Ha a szolgáltatás teljesítése olyan okból nem valósul meg, amelyért egyikük sem felelős, vagy mindkét fél felelős, a foglaló visszajár. A szolgáltatás teljesítését követően a foglaló a vételárba beleszámít.

2 órás időtartamra rendeltem meg a szolgáltatást, de időközben meggondoltam magam. Lehetséges a hosszabbítás?

Szabad kapacitásunk függvényében természetesen lehetséges a hosszabbítás akár menet közben is, ennek díja 10.000,- Ft + Áfa/óra.