Intézményeknek, rendezvényekre

Bölcsődei, óvodai gyermeknapok és nagyobb alapítványi, vagy önkormányzati rendezvények, céges családi napok nagy sikerű kiegészítő programja az elektromos kisautózás kipróbálásának lehetősége. Budapest területén belül, több kerületbe is, díjmentesen szállítjuk az esemény helyszínére, akár az egész, összesen hét elektromos kisautóból álló flottát.

Ha nem csak szórakoztatóvá, hanem még tartalmasabbá kívánják tenni a programot, szívesen tartunk egy mini „KRESZ-tanfolyamot” is a gyerekeknek, amelynek keretében megismerkedhetnek a legfontosabb közlekedési táblákkal és alapvető szabályokkal. Így, a plusz tudás birtokában, már nem csak a kiépített pályán történő közlekedésre, de annak szabályainak betartására is törekedhetnek az újdonsült sofőrök.

Természetesen bárhová szívesen elvisszük a kisautózás élményét a gyerekeknek, a bérlés és a kiszállítás díjairól itt tájékozódhat:

Mini csomag: 25.000,- Ft

Az ár 3 db kisautót tartalmaz 2 óra időtartamra.


Midi csomag: 35.000,- Ft

Az ár 6 db kisautót tartalmaz 2 óra időtartamra.


Maxi csomag: 45.000,- Ft

Az ár 6 db kisautót tartalmaz 3 óra időtartamra.

Amennyiben a fentiekről eltérő konstrukcióban szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyedi árajánlatot adunk!

 

Minden csomagunk tartalmazza a személyes felügyeletet a kisautózás ideje alatt, így bármilyen esetlegesen felmerülő probléma esetén azonnal i segítséget nyújtunk!

A kiszállítási költségekkel kapcsolatosan kérje egyedi ajánlatunkat.