Partnereink

Kiss Krisztina (arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtogatás)

Kiss Krisztina vagyok, én képviselem a Happy Kid’s Party Service-t. 2010. óta foglalkozok családbarát rendezvényeken gyerekeknek szóló programok szolgáltatásával.

Munkáim során a legnagyobb örömet az jelenti, ha látom a gyerekek arcán a boldogságot és elégedettséget az elkészült arcfestést/csillámtetoválást, lufihajtogatást követően 🙂

Munkáim során kizárólag hipoallergén, 100%-os biztonságú, hazai webáruházakból vásárolt anyagokat használok 💚

https://www.facebook.com/happykidspartyservice

 

Madarász Orsolya (arcfestés, csillámtetoválás)

Családi vállalkozásunk (légvár bérbeadás) elsősorban gyerekek szülinapja körül forog. Egy sikeres szezon után úgy éreztem, szeretném még valamivel színesíteni szolgáltatásaink körét. Két kisgyermek anyukájaként nem is volt nehéz leszűkíteni a kört.

A gyerekek imádják az arcfestést, én pedig a kreatív dolgokat, innen egyenes út vezetett az első (majd következő) arcfestő tanfolyamig 2018-ban. Hobbinak indult, azóta munka és szerelem lett belőle.

A profi testfestésnek több fajtájával megismerkedtem, mégis a gyerek arcfestés maradt a kedvencem mind közül. Az a fajta őszinte öröm, türelem, csillogás, ami a gyerekek szemében van, adja a legtöbb löketet a fejlődéshez.

www.madaraszorsi.hu

https://www.facebook.com/arcfesto.orsi/

Partykidz (légvár kölcsönzés)

Kis családi vállalkozásunk légvár bérbeadással foglalkozik és azzal a céllal jött létre 2018-ban, hogy családi / baráti, kisebb létszámú rendezvényeken, szülinapi zsúrokon is elérhetővé tudjuk tenni az ugrálás élményét a gyerekeknek, akár saját otthonukban.

Nem titkolt szándékunk, hogy kirángassuk a gyerekeket a friss levegőre és megmozgassuk őket, kicsit háttérbe szorítva ezzel a „kütyüvilágot”.

Az ugráló mindig tuti siker, az aprónép kellemesen elfárad, a szülők elégedetten dőlhetnek hátra nap végén a sok csillogó szempár láttán.

Kisebb méretű ugrálónkat elsősorban 2-3 éves bölcsis, óvodás korosztálynak szokták bérelni. Biztonságos széles csúszdával rendelkezik, az ugráló része pedig körben zárt, így a legapróbbak is biztonsággal használhatják.

Nagyobb méretű, dupla csúszdás légvárunk népszerűsége abban rejlik, hogy a csúszda részén akár egyszerre is csúszhatnak a barátok, a mászófal része viszonylag magas, ezt a nagyobbak imádják, a kisebbektől igényel némi ügyességet. Ezt az ugrálót 3 éves kortól ajánljuk 10 éves korig.

www.partykidz.hu

https://www.facebook.com/partykidzelmeny/